Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح ساقط کردن پهپاد فوق پیشرفته متجاوز امریکایی توسط سامانه پدافندی بومی در ارتفاع ۶۰ هزار پایی را اقدامی بسیار معنادار و بزرگ توصیف و تصریح کرد: این اقدام ارزشمند حیرت و شگفتی جهانیان حتی کشور‌هایی که در حوزه پدافندی پیشرو هستند را به همراه داشت. تاریخ انتشار: 12:12 - 26 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۴۲۲۱۳ گروه سیاسی خبرگزاری میزان؛ سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری در بازدید از سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع در جمع مدیران و کارکنان این مجموعه با تبریک اعیاد بزرگ قربان و غدیر خم و دهه ولایت و گرامیداشت سالروز صنعت دفاعی، از صنایع دفاعی به عنوان موتور محرک و پیش‌برنده صنایع کشور‌ها نام برد و اظهار کرد: با وجود تحریم‌ها و فشار‌های شدید دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی بویژه در حوزه صنایع دفاعی در کشور ما، این موضوع وضعیت کاملا متفاوت وخاصی به خود گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه تا پیش از انقلاب کشوری بودیم که عمده محصولات صنعتی را در بخش نظامی و غیر نظامی از خارج وارد می‌کردیم، گفت: با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و اعمال تحریم‌های دشمنان، از ادامه پشتیبانی‌ها محروم و با گذشت زمان و تحولات فناوری در جهان محصولات جدید را نیز در اختیار نداشتیم؛ در این شرایط طبیعی است که حرکت همپای تهدیدات و وقایعی که در جهان پیرامون ما رخ می‌دهد، بدون داشتن این فناوری و صنایع امکان‌پذیر نخواهد بود.

رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح با تاکید بر اینکه حرکت به سمت خودکفایی و ارتقای دانش و توان صنعت دفاعی در شرایط تحریم، ارزش و جایگاه اقدام ارزشمند نیرو‌های مسلح در این حوزه را نمایان می‌کند، گفت: امروز در ایران اسلامی صنایع دفاعی پیشران و پیش برنده بخش زیادی از صنایع کشور هستند و وزیر محترم دفاع و فرماندهان ما نسبت به رفع مشکلات در صنایع دیگر کشور اعلام آمادگی کرده اند که از آخرین مصادیق آن مسئله قطعات حساس خودرو بود که وزارت دفاع ورود کرد و بخش زیادی از مشکل را حل کرد و آمادگی توسعه تولید را هم دارد.

وی با اشاره به دستاورد‌ها و پیشرفت‌های تعیین کننده کشورمان در حوزه صنعت هوایی اظهار کرد: در تولید هواگردها، در تولید موشک ها، پهپادها، و بسیاری از تجهیزات جانبی دیگر، مسئله موتور به عنوان بخش اصلی و پیشران اصلی مطرح است و بحمدالله این صنعت در سال‌های اخیر مسیری رو به رشد و دارای تحول را طی کرده است.

سرلشکر باقری اقدامات جهادی متخصصان داخلی در ارتقای صنعت دفاعی را مصداق بارز تحقق «ما می‌توانیم» عنوان و تصریح کرد: این مسیر عزت بخش از ساخت تعدادی قطعه ساده آغاز شد و امروز در حال ورود به ساخت موتور‌های هواپیما‌ها و بالگرد‌های روز دنیا قرار داشته و به فضل الهی در آستانه دستیابی به خودکفایی کامل در این سامانه‌های ارزشمند هستیم.

وی افزود: این اقدامات ارزشمند به خوبی نشان داد که تحریم به عنوان یک فشار شکننده نسبت به ملت ایران و نیرو‌های مسلح می‌تواند به فرصتی برای پیشرفت برای حرکت به سمت قله‌های اقتدار و قدرتمندی یک کشور اسلامی و سربلند به نام جمهوری اسلامی ایران تبدیل شود.

رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح در ادامه تصریح کرد: ملت بزرگ ایران در تداوم حرکت متعالی خود در مسیر معنویت، توسعه و پیشرفت نیازمند امنیت، ثبات و آرامشی است که این مهم در سایه برخورداری از نیرو‌های مسلح قدرتمند و بازدارندگی پایدار، کارآمد و موثر محقق می‌شود.

وی افزود: ایجاد بازدارندگی و اقتدار دفاعی در جهانی که با تحریم در‌ها را به روی ما بسته اند، جز از مسیر تحقیق بومی و اتکا به دانشمندان جوان خود و تولید کامل تجهیزات در داخل کشور امکان پذیر نخواهد بود و امکانات وارداتی نمی‌تواند ما را به آن اقتدار برساند.

سرلشکر باقری ساقط کردن پهپاد فوق پیشرفته متجاوز امریکایی توسط سامانه‌ای بومی در ارتفاع ۶۰ هزار پایی را اقدامی بسیار معنادار و بزرگ توصیف و تصریح کرد: این اقدام ارزشمند حیرت و شگفتی جهانیان حتی کشور‌هایی که در حوزه پدافندی پیشرو هستند را به همراه داشت و کارآمدی و قابلیت‌های میدانی و عملیاتی محصول دفاعی بومی ایران اسلامی را نمایان کرد.

رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پایان با قدردانی از همت، تلاش و مجاهدت مدیران و کارکنان سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع اظهارکرد: امیدواریم شاهد گام‌های ارزشمند و موفق تری از شما عزیزان در تداوم اقدامات بسیار مهم و حیاتی برای مجموعه نیرو‌های مسلح باشیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سرلشکر محمد باقری ستاد کل نیروهای مسلح حوزه پدافندی انهدام پهپاد آمریکایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۲۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رضا غیابی، دبیر محتوایی «رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴» با اشاره به حضور بیش از ۹۰ سخنران مطرح از بخش غیردولتی و دولتی در این رویداد گفت: استیج اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی برگزار می‌شود.

غیابی ادامه داد: در استیج اینوتکس ۲۰۲۴، تمرکز بر ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی است و برخی از صنایع بزرگ کشور از جمله صنایع بزرگ در حوزه محصولات فولاد و محصولات آرایشی و بهداشتی در این رویداد حضور خواهند داشت.  

وی افزود: چالش‌های روز حوزه استارت‌آپی در قانون گذاری، رگولاتوری، تأمین مالی، رکود بازار و بین المللی شدن استارت‌آپ‌ها در این دوره از استیج مورد بحث و تبادل نظر بیش از ۹۰ نفر از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی قرار خواهد گرفت.

غیابی در خصوص تمایز این دوره از استیج اینوتکس با دوره‌های پیشین نیز گفت: امسال و با همکاری سازمان جهانی تبلیغات، به موضوع تبلیغات جهانی استارت‌آپ‌ها پرداخته خواهد شد. این موضوع یکی از حلقه‌های مفقوده زیست بوم نوآوری و فناوری کشور است و تلاش داریم در این حوزه نیز بحث‌های کارشناسی خوبی در استیج اینوتکس شاهد باشیم.

دبیر محتوایی استیج اینوتکس ۲۰۲۴ در پایان گفت: علاوه بر پخش زنده رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴، جلسات کارشناسی برگزار شده در این رویداد، پس از برگزاری اینوتکس در قالب مجموعه فیلم‌هایی در دسترس علاقه‌مندان به حوزه فناوری قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارت‌آپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکار‌ها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» سنگین‌ترین ضربه بر پیکره رژیم صهیونیستی بود
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)
  • سرلشکر باقری: وضعیت منطقه قبل و بعد از «وعده صادق» تغییر کرده است
  • تقدیر سرلشکر سلامی بابت پوشش رسانه‌ای وعده صادق
  • شاهکاری دیگر از انصارالله در دریای سرخ و اقیانوس هند/ سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی را با تعدادی پهپاد هدف قرار دادیم
  • عملیات ارتش یمن علیه چهار کشتی در دریای سرخ و اقیانوس هند
  • قدردانی سرلشکر سلامی از صداوسیما برای انعکاس عملیات وعده صادق
  • قدردانی سرلشکر سلامی از صداوسیما جهت انعکاس عملیات وعده صادق
  • قدردانی سرلشکر سلامی از عملکرد صداوسیما در قبال عملیات وعده صادق