Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی عابدزاده رئیس سازمان هواپیمایی کشور در مراسم ۷۰ سالگی دانشکده صنعت هوایی گفت: در دوران قبل ورود به این دانشگاه تنها از طریق بورسیه و آزمون امکان پذیر بود و من در رشته تعمیر و نگهداری قصد ادامه تحصیل داشتم، اما به دلیل تغییراتی که در این دانشکده ایجاد شد امکان تحصیل در این رشته وجود نداشت و من ناچار شدم به خارج از کشور برای ادامه تحصیل بروم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  رئیس سازمان هواپیمایی کشور افزود: دانشکده صنعت هواپیمایی شناسنامه حمل و نقل‌های است و این دانشکده در حوزه آموزش و تحصیلات در مقایسه با سایر دانشکده‌ها در رتبه بسیار بالایی قرار دارد.   او با بیان اینکه این دانشکده به دلیل تجمیع دانشکده‌ها ۲ سال امکان پذیرش دانشجو را نداشت، اما با ارائه استدلال‌های قوی توانستیم مجوز پذیرش دانشجو را از ریاست جمهوری دریافت کنیم افزود: این دانشکده ریشه تاریخی بسیار قوی دارد و در ۷۰ سال گذشته با آموزش دانشجویان این بخش صنعت حل و نقل هوایی توانسته گام‌های بلندی را در این صنعت بردارد.

بیشتر بخوانید: آخرین جزئیات حمل و نقل در اربعین امسال / ارزان‌ترین راه برای رسیدن به مراسم اربعین چیست؟

عابدزاده با بیان اینکه تغییرات ایجاد شده در این دانشگاه باعث شده تا ساختار آن حرفه‌ای شود گفت: ما علاوه بر دنبال کردن ساختار حر فه‌ای سعی کرده ایم ساختار آکادمیک را هم دنبال کنیم و تمام تلاشمان در آن است که دانشکده و صنعت را با یکدیگر عجیم کنیم و تولیداتمان را بتوانیم وارد صنعت کنیم.   رئیس سازمان هواپیمایی کشور با بیان اینکه امروزه این نوع دانشکده‌ها به صورت مستقیم در مرکز‌ها کار می‌کنند گفت: باید شرکت‌های هواپیمایی هم ساختار و فرآیند‌های خود را بر اساس مقررات جدید تغییر دهند و ما بتوانیم از توانمندی‌های دانشجویان این حوزه استفاده کنیم.
او گفت: این دانشکده هم اکنون در ۳ رشته فعالیت می‌کند که باید در آینده‌ای نزدیک رشته‌های مرتبط با این صنعت را گسترش دهیم و ما باید بتوانیم تولیدات خود را در با توجه به نیاز‌های صنعت هوایی افزایش دهیم.   عابدزاده با بیان اینکه باید منطبق با اهداف صنعت هوایی رشته‌های جدید را ایجاد کنیم گفت: در حوزه حرفه‌ای موظف هستیم تمام مقررات ایکاو را ایجاد کنیم به همین دلیل باید در گسترش و صنعت این حوزه ب توانیم طراحی‌های جدید را تقویت کنیم.   رئیس سازمان هواپیمایی کشور افزود: ما همواره با دانش‌های جدید روز دنیا فعالیت‌های خود را گسترش می‌دهیم و همواره در حال توسعه هستیم، صنعت ما با وجد تحریم‌های شدید آمریکا زده است و در ۴۰ سال گذشته توانسته به ومفقیت‌های بسیار جدید ازجمله تعمیر و نگهداری قطعات گرم هواپیما هم دست یابد.   او با بیان اینکه علی رغم همه مشکلات و فشار‌های اقتصادی در حوزه هواپیمایی توانسته ایم مقاومت کنیم گفت: از زمانی که ترامپ کلید تحریم را زد منتظر بودند صنعت هواپیمایی کشور بخوابد، اما ما همچنان پرواز‌های خود را داریم ممکن است پروازهایمان افزایش نیافته باشد، اما این صنعت همچنان با قوت با کر خود ادامه می‌دهد.   عابدزاده اظهار کرد: امروز روی کاغذ نیاز کشور را نشان میدهند و نیرو‌های توانمند ما مطابق با استاندارد‌های هواپیمایی کشور بخش عمده‌ای از قطعات را تحویل ما می‌دهند و ما امروز قادر هستیم قسمت گرم موتور هواپیما را بسازیم بنابراین نیرو‌های دانشجو باید قدر خود را بدانند.   رئیس سازمان هواپیمایی کشور اظهار کرد: دانشجویان این رشته ارتباط مستقیمی با زندگی برقرار می‌کنند به طوری که صنعت هواپیمایی با داشتن نظم، انضباط و نظافت تمامی نیاز‌های روزمره زندگی را به دانش جویان آموزش می‌دهد.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۰۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌ های هوایی

تین نیوز

بر اساس آمار سازمان هواپیمایی کشوری، در بازه زمانی نوروز، نزدیک به ۲۷ هزار پرواز در ۵۶ فرودگاه مختلف کشور انجام شده که در مقایسه با سال گذشته رشد قابل توجه ۷ درصدی داشته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، بر اساس آمار منتشر شده از سوی سازمان هواپیمایی کشوری، در بازه زمانی ۲۴ اسفند تا ۱۷ فروردین ماه سال جاری، نزدیک به ۲۷ هزار پرواز در ۵۶ فرودگاه مختلف کشور انجام شده که در مقایسه با سال گذشته رشد قابل توجه ۷ درصدی داشته است.

همچنین پنج فرودگاه پرتردد در این ایام به ترتیب فرودگاه های مهرآباد، مشهد، تبریز، شیراز و اصفهان بوده و شهرهای مشهد و کیش بعنوان محبوب ترین مقاصد در نوروز ۱۴۰۳ معرفی شدند.

در بین شرکت های هواپیمایی نیز آتا ایر با جابجایی ۱۸۷۹۴۸ مسافر در مسیرهای پروازی داخلی و خارجی، مقام اول کشور در پروازهای نوروزی را به خود اختصاص داد همچنین این ایرلاین با اختصاص ۲۳۷۶۳۲ صندلی در فروردین ماه ۱۴۰۳ سهم قابل توجهی را در جابه جایی مسافر به خود در ماه اول سال جاری اختصاص داده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • شرایط برای حضور دانشجویان توانمند ورزشکار در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • وحیدی: قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • وزیر کشور: دیگر قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • اضافه شدن ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور
  • ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور اضافه شد
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌ های هوایی
  • چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد