Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: مجموعه طراحی و تولید موتور‌های هوایی در سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع از اجزای اصلی قدرتمند شدن و افزایش قدرت کشور است.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با حضور در سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع از خط تولید موتور ملی اوج بازدید کرد و در جریان آخرین پیشرفت‌ها و دستاورد‌های متخصصین صنعت هوایی وزارت دفاع در حوزه موتور‌های هوایی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرلشکر باقری پس از بازدید از مجموعه‌های مختلف سازمان صنایع هوایی از جمله صنعت ساخت و طراحی موتور‌های هوایی، با حضور در جمع مدیران ارشد این سازمان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به‌ویژه شهدای سازمان صنایع هوایی، از تلاش‌های این مجموعه در راستای اعتلای قدرت دفاعی جمهوری اسلامی قدردانی کرد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به اهمیت موتور به‌عنوان یک موضوع حیاتی و بسیار مهم در حوزه هواگرد‌ها و موشک‌ها اظهار داشت: موتور‌های محصولات هوایی جزو مهم‌ترین بخش و به‌عنوان گلوگاهی حساس به لحاظ فناوری هستند که در جهان کشور‌های معدود و انگشت‌شماری قادر به تولید آن هستند.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران باتلاش متخصصان و دانشمندان متعهد خود به بلوغی رسیده است که توانسته است با اتکال به قدرت لایزال الهی و اعتماد به نفس و اتکا به ظرفیت‌های داخلی به حوزه خطیر طراحی و تولید موتور‌های هوایی پیشرفته وارد شده و هزاران فروند هواگرد و پهپاد و موشک را با موتور‌های ساخت ایران آماده بهره‌برداری کند و این موضوع برای نیرو‌های مسلح و کشور بسیار مایه فخر و مباهات است.

سرلشکر باقری با آروزی فتح قله‌های پیشرفت توسط متخصصین صنعت دفاعی به‌ویژه متخصصان صنعت طراحی و ساخت موتور‌های هوایی گفت: همان‌گونه که تدبیر حکیمانه فرمانده معظم کل قوا تأکید بر «قوی شدن» است، بی تردید افزایش قدرت دفاعی کشور مؤلفه اصلی «قوی شدن» و صنعت طراحی و تولید موتور‌های هوایی نیز از اجزای اصلی این مهم به شمار می‌رود.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه تولید موتور در کنار ارزش دفاعی از ارزش افزوده اقتصادی نیز برخوردار است، عنوان کرد: تمامی هواگردها، موشک‌ها و... به مسئله موتور وابسته هستند و این موضوع مهم توجه هرچه بیشتر به این بخش را افزوده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسئله تحریم‌های نظام استکباری گفت: همه پیشرفت‌های دفاعی به برکت تحریم‌های ظالمانه به نتیجه رسیده است؛ چرا که این محدودیت‌ها، شکوفایی و خلق فرصت‌های ارزشمند را برای دانشمندان دفاعی ما به ارمغان آورد.

سرلشکر باقری در بخش پایانی صحبت‌های خود با اشاره به مسئله سرمایه انسانی به‌عنوان یک موضوع مهم و مورد تأکید فرمانده کل قوا تصریح کرد: بر اساس این رهنمود، مهمتر از ساخت محصول، جوانانی هستند که محصول را طراحی و ساخته اند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح خاطرنشان کرد: باید نسل به نسل دانشمندان مؤمن، متدین و متخصص به این مجموعه‌ها اضافه شوند تا علاوه بر ایجاد ظرفیت‌های کارآمد، دانش جدید نیز به مجموعه‌های دفاعی منتقل شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو های مسلح سازمان صنایع هوایی موتور های هوایی تولید موتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۸۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد

تین نیوز

تحریم هوایی ایران یکی از بزرگترین مشکلات صنعت هوانوردی ایران است. مشکلی که قدمتی بیش از چهار دهه دارد و با طولانی بودنش این صنعت را به شدت تضعیف کرده است.

به گزارش تین نیوز، این تحریم ها خرید هواپیمای مسافربری نو را به آرزویی دست نیافتنی برای شرکت های هواپیمایی ایران تبدیل کرده و نیجه آن نیز کمبود ناوگان هوایی و  بازار کساد  و گران حمل و نقل هوایی و صنعت هوانوردی ایران بوده است.

در کنار کمبود هواپیما به دلیل ناتوانی در امکان خرید هواپیمای نو ، تعداد زیادی از هواپیمای موجود نیز  به دلیل مشکلات تامین قطعه و ... غیر فعال شده و همین امر موازنه عرضه و تقاضا را برهم زده و موجب شده همان اندک امکانات موجود در بخش حمل و نقل هوایی نیز بازار سیاه پیدا کرده و از دسترس بخشی زیادی از اقشار جامعه خارج شود.

در این بین اصرار غیرمنطقی برای ساخت فرودگاه طی سال های گذشته و حتی اکنون، با وجود کمبود ناوگان و ناتوانی بخش زیادی از مردم از پرداخت هزینه های پرواز، فرودگاه های زیاندهی روی دست کشور به جا گذشته که جز هزینه نگهداری و باری بر دوش بیت المال،  ثمر دیگری ندارد تا جایی که برخی کارشناسان صنعت فرودگاهی این فرودگاه ها را به مکانی برای لانه سازی پرندگان به جای پرواز هواپیما تشبیه کرده و می گویند میلیاردها دلار برای ساخت و توسعه زیرساخت های فرودگاهی هزینه شده که به لانه پرندگان تبدیل شده اند.

این کارشناسان با تاکید بر این که سیاست گذاری ها باید بر مقاومت بر عطش شدید سیاستمداران به خصوص نمایندگان مجلس و استانداران بر ساخت فرودگاه های بدون بازده در استان ها مبتنی باشد، می گویند : عقل و منطق حکم می کند در جایی سرمایه گذاری شود که محل فرار از تحریم ها باشد و نه محلی که به برگه تحریم ها قوت می دهد.

به گفته آنان، لازم است میلیاردها دلاری که با اصرار نمایندگان و دیگر مقامات سیاسی  برای ساخت مکانی امن و زیبا برای لانه سازی پرندگان هزینه شود را می توان در طرح های پربازده و اقتصادی هزینه کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» سنگین‌ترین ضربه بر پیکره رژیم صهیونیستی بود
  • خودکفایی ارتش در ساخت تجهیزات و ادوات مورد نیاز
  • ارتش به خودکفایی در ساخت تجهیزات و ادوات رسیده است
  • خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)
  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در اندونزی
  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • همسایگان ایران مجاهدت‌های نیرو‌های مسلح در حراست از خلیج فارس را می‌ستایند